دیزی چدنی نالینو مدل خانواده تنها برای پخت آبگوشت نیست بلکه در مورد انواع خورش ها ، آش ها حتی سبزیجات سفت از قبیل چغندر و لبو و … نیز توصیه می گردد.
دارای درب ویژه با برآمدگی برای پخت بارشی(برگشت بخار غذا به خود آن)
جنس چدن اصل
مناسب پخت 3 تا 5 برای نفر
قابل استفاده در : آتش(زغال) ، تنور(فر) و روی گاز
همراه شما در منزل یا طبیعت و کمپ
دیزی چدنی تک نفره نالینو با دسته متحرک و زیره چوبی و گوشتکوب
دیزی تنها یک غذا نیست، یک فرهنگ است. نالینو این فرهنگ را با چدن محکمتر کرده است.
دیزی چدنی اصل ظرفی محبوب است که تمامی ظرافت ها و نکات مورد نیاز پخت و صرف دیزی را در خود دارد.
این ظرف از جنس چدن اصل است و دمای بسیار بالایی را تحمل میکند و در نتیجه داخل آتش هم میتوانید از آن استفاده کنید.
برای حمل آسانتر آن دسته ی متحرکی را در نظر گرفته ایم که بعد از پخت به راحتی ظرف را میتوانید جابجا کنید و روی پایه ی چوبی مخصوصی که برای آن تعبیه شده است بگذارید.
ما حتی فکر گوشتکوب دیزی را هم کرده ایم و همراه با این محصول چدنی گوشتکوبی از جنس چوب بشما عرضه خواهد شد.
از آن بیشتر این نکته ظریف است : نالینو حتی جای کاسه ترشی را هم روی پایه چوبی این محصول در نظر گرفته است.
این دیزی چدنی به تنهایی یک سفره ی سیار زیبا و ظریف است .
محصولی نوستالوژیک و بسیار دلچسب.
این ظرف با نمونه های سنگی خود در بازار تفاوت هایی دارد:
درب دیزی چدنی نالینو به گونه ای طراحی شده است که آب و بخارات حاصله از خود غذا را بصورت بارشی به خود خوراک در حال پخت بر میگرداند و این ویژگی منحصر بفرد طراحی ای مهندسی و برگرفته از ظروف قدیمی و اصیل ایرانی الهام گرفته شده است.
دیزی چدنی دارای یون های آهن است که برای بدن لازم و ضروری است .
استقامت دیزی چدنی در برابر حرارت چندین برابر نمونه های دیگر است .
به دلیل قطر دیزی چدنی غذا بسیار سریعتر پخته و جا افتاده تر میشود .
دمای چدن بسیار دیر خنک میشود و تا آخر وعده غذا ،خوراک گرم خواهد ماند
این ظرف چدنی را میتوانید مستقینم داخل آتش یا تنور یا فر قرار دهید و یا روی گاز از آن استفاده کنید.این محصول مورد استقبال سفره خانه ها و رستورانها است.
ظروف چدن از جمله ظروف روز دنیا هستند که محصولی ویژه به حساب می آیند.چرا ویژه هستند؟
این محصولات ماشینی نیستند و بصورت دستی ساخته و قالب ریزی میشوند
زمان صرف شده برای تولید هر عدد ازین ظروف بسیار طولانی تر از نمونه های دیگر (گرانیتی-تفون-سرامیک است)
وزن سنگینی دارند
دیر گرم میشوند و خیلی دیر سرد می شوند
غذا خیلی دیر در آن می سوزد
قابل استفاده روی زغال و گاز و فر هستند(تحمل دمای بسیار بالا)
تامین یون آهن در خون با غذاهایی که در آن پخت میشوند
نکاتی که برای بالا بردن عمر ظروف چدن باید رعایت کنید:
ظروف چدن را به یکباره خنک نکنید(شوک حرارتی باعث صدمه به ظرف می شود)
از ضربه زدن و پرت کردن آن پرهیز کنید
در ماشین ظرفشویی نشویید
از اشیا ابزار نوک تیز و فلزی و زبر هنگام پخت یا شستشو بپرهیزید
در جای مرطوب یا خیس به مدت طولانی نگهداری نکنید
زیره چوبی را نشویید
ابعاد | 12.5 × 16.5 × 10.5 سانتیمتر |
---|---|
گنجایش | 0.7 لیتر |
وزن | 1519 گرم |
جنس بدنه | چدن |
جنس روکش | TOP glass |
جنس درب | چدنی |
تعداد دسته | یک عدد |
جنس دسته | چدن |
قابلیت استفاده در | آتش, اجاق گاز, روی ذغال, فر |
گارانتی | 24 ماهه طلایی پانیذ سازان دانا |
اقلام همراه | زیره چوبی, گوشت کوب |
سایر توضیحات | دارای یک پایه چوبی برای قرار دادن طرف دیزی به ابعاد:28 × 2 × 18.5 سانتی متر – دارای یک گوشت کوب به ابعاد: 20 × 4.7 سانتی متر – جنس گوشت کوب : چوبی |