نمایش: (5023)

راهنمای خرید فر آشپزخانه

                                          

مقدمه

امروزه در بسیاری از خانه ها برای تهیه و پخت ماهی، گوشت، پیتزا از فر استفاده میگردد بدون شک داشتن اطلاعات کافی پیش از خرید هر وسیله ای ،  راهگشا و تسهیل کننده در امر انتخاب خواهد بود. از آنجایی که اجاق ها قیمت نسبتا بالایی دارند و ورودشان به منازل برای سالهای طولانی خواهد بود لذا لازم است در انتخاب اجاق و فر خود نهایت دقت را داشته باشیم.

                                                           

موتور جوجه گردان:

این موتور داخل محفظه  فر اجاق ها تعبیه شده و می توان با استفاده از آن حتی مرغ کامل را هم به راحتی طبخ و بریان کرد.

سیستم خود تمیز کننده حرارتی:

 این سیستم با بالا بردن زیاد دمای داخلی فر، چربی ها و آلودگی ها را به لایه نازکی از خاکستر تبدیل می کند که سپس پاک کردن آن ها با یک دستمال مرطوب بسیار آسان می شود.  امروزه این سیستم ها با عناوین مختلفی مانند خود تمیز کن پیرولیتیک یا کاتالیزوری در بازار وجود دارند که اساس کار همه آن ها همان از بین بردن رسوبات مواد غذایی با استفاده از حرارت بسیار بالا است. 
در سیستم های خود تمیزکن کاتالیزوری، رشته های کاتالیزوری آلودگی ها و چربی ها را به خود جذب می کنند. سپس این آلودگی ها با حرارت بسیار بالای ایجاد شده، از این رشته ها جدا می شود و شما قادر خواهید بود تا آنها را بطور کامل از اجاق خود جدا نمائید.

 

انواع فر از نظر نحوه پخت :

  •          ­ فر برقی (پخت غذا به کمک المنت های برقی)
  •          ­ فر گازی ( پخت غذا به کمک گاز شهری)
  •          ­ فر کانوکشن (پخت غذا به کمک امواج مایکروویو و المنت)

 

 انواع فر از نظر نوع نصب در آشپزخانه :

  •          ­ توکار ( نصب در داخل کابينت)
  •          مبله (بدونه نياز به نصب استفاده به صورا پرتابل)

 

انواع فر از نظر تکنولوژی کاربری :

  •          ­ فرهای مکانيکی
  •          فرهای الکترونيکی با برنامه های آماده برای پخت تنظيم دما و زمان توسط کارخانه
  •          فرهای هوشمند

 

دسته بندی فرهای از نظر حجم های استاندارد :

  •          ۲۵ ليتري
  •          ۲۸ ­ليتري
  •          ۴۰ ليتري
  •          ۵۵ ليتري
  •          ۶۵ ليتري
  •          ۷۰ ليتري

دسته بندی فرها از نظر سایز های استاندارد برای گروه توکار :

  •          ­ فر ۶۰ سانتی متر
  •          ­ فر ۹۰ سانتی متر
  •          ­ فر ۱۲۰ سانتی متر

 برندهای برتر توليد کننده فر به ترتيب تنوع محصول :

  •           Bosch  بوش
  •          Electrolux   الکترولوکس ­
  •           ­ Ariston Hotpoint آریستون هات پویينت   
  •          Miele   ميله ­
  •           NEFF ­ نف
  •          AEG   آاگ
  •          Teka   تکا
  •          Gorenje  گورنيه ­
  •           ­ بلومبرگ
  •          SAMSUNG  سامسونگ ­
  •          LG ال جی

کشورهای توليد کننده فر به ترتيب تنوع برند و موجود در بازار ایران :

  •           آلمان
  •          ایتاليا
  •          ­آمریکا
  •          ­ژاپن  ­
  •          کره
  •           

انواع حرارت دهی در فرهای برقی :

  •          ­ المنت بالا
  •          ­ المنت پایين
  •          ­ المنت از پشت
  •          ­المنت از پشت با فن
  •          ­ گریل بالا با سطح کامل
  •          ­ گریل بالا با سطح نصف فضای بالا
  •          ­ المنت پيش گرمایی
  •          ­المنت بالا دوبل
  •          ­ المنت پایين دوبل
  •          هوای داغ سه بعدی

 

انواع برنامه های آماده در فر :

  •          برنامه های پخت گوشت گاو
  •          برنامه های پخت گوشت گوساله
  •          ­ برنامه های پخت گوشت پرندگان
  •          ­ برنامه های پخت انواع ماهی
  •          ­ برنامه های پخت انواع پيتزا
  •          ­ برنامه های پخت انواع پيتزا
  •          ­ برنامه های پخت گوشت خوک
  •          ­ برنامه های پخت انواع مار و حيوانات مشابه

 

 تمامی این برنامه ها بر اساس تحقيق تيم آشپزی برند مربوطه و بر اساس سليقه عمومی می باشد که شما در زمان انتخاب برنامه مورد نظر فقط کافيست به دستگاه نوع گوشت و وزن را وارد کنيد و بقيه کار را دستگاه انجام می دهد !!

 

خوب با دسته بندی های فوق به شرح کلی فر ها می پردازیم : 

 

انواع حرارت دهی و مزایا :

کمترین حالت حرارت دهی در فر نيز احتياجات شما را بر آورده خواهد کرد چون برای پختن کيک ٬ پيتزا ٬ مرغ ٬ سوسيس ٬ مرغ و سایر مواد غذایی شما اگر فری با المنت بالا پایين و هوای سه بعدی داشته باشيد کفایت می کند. سایر حرارت دهی ها کار شما را راحت تر یا سریع تر خواهد کرد . فر های مدرن و جدید شامل فرهای استيل توکار لمسی با برنامه های خود تميز کن ٬ ضد چربی ٬ شيشه های قابل شستشو ٬ تنوع طبقات ٬ برنامه های آماده ٬ پخت کانوکشن یا سریع غذا و غيره بدونه شک شمارا به دنيای مدرن و راحت متصل خواهد کرد که این لوکس شدن قيمت فر را تقریبا پنج برابر خواهد کرد .

 

کدوم برند بهتر است ؟

باز هم بر اساس تجربه کسب شده و تست انواع فر ها نمی تونيم برند خاص را برتر بدانيم ولی مواردی که بدونه در نظر گرفتن قيمت و آپشن ها مهمه که در زمان خرید به آنها توجه کنيم به ترتيب شامل موارد زیر است (برای مقایسه فرها با یکدیگر)

  •          ­ مصرف انرژی (بالاترین بر چسب انرژی مستحلک شدن فر و هزینه برق را مدیریيت می کند).
  •          ­ عایق بندی بدنه برای حفظ دمای داخلی (اگر عایق بندی خوب باشد اطلاف انرژی هم کم می شود).
  •          ­ تحمل دمای شيشه داخلی (اگر شيشه فر بشکند هزینه تعویض آن تقریبا نصف قيمت فر می باشد و شامل گارانتی هم نمی شود).
  •          ­ شرکت گارانتی کننده
  •          جنس بدنه داخلی
  •          ­ کيفييت درب فر
  •          ­ گازی بودن فر
  •          ­ سایز فر
(1)
  • نسرين ا 1396-05-31

    سلام اطلاعات مفيدي هست.اگر ممكن هست بين برند لوفرا و فوستر مقايسه اي بفرماييد

    پاسخ مدیر:

    سلام

    حتما اینکارو انجام میدیم.

    با تشکر از نظرتون

دیدگاه خود را بنویسید
*
*
*