در این پست سعی داریم روشی ساده و کاربردی را به شما معرفی کنیم تا بتوانید این مشکل را حل کنید و سیفون سینک آشپزخانه خود را همیشه تمییز نگه دارید.
روش کلی به این صورت است که با استفاده از قطعات کوچک لیمو به همراه سرکه منجمد شده را برای تمییز کردن سیفون استفاده کنید که مراحل این کار در ادامه اورده می شود.
وسائل مورد نیاز:
1) ظرف یخ (جا یخی یخچال)
2) لیمو
3) چاقو
4) سرکه سفید
5) کیسه پلاستیکی برای نگه داری قطعات فریز شده
------------------------------------------------------------------------------------
1) یک شیشه سرکه به همراه چند لیمو تهییه کنید.
2) روی تخته ای لیمو ها را بچرخوانید تا آب لیمو از آن خارج شود.
3) لیمو ها را به قطعات کوچکی ریز کنید که در قالب های یخی بتوانند قرار بگیرند و سپس قطعات را در قالب قرار دهید (نگران این نباشید که گوشه های قطعه لیمو از جا یخی بیرون باشد و به هیچ عنوان نباید این قطعات را بعدن میل کنید. )
4) هر قطعه لیمو که در جا یخی قرار داده اید را با سرکه پرکنید اما دقت کنید که از مخزن هر قطعه یخ بیرون نریزد و به هیچ عنوان با آب قاطی نکنید.
5) سپس یخدان را در فریزر قرار داده و بگذارید کاملا یخ بزند و پس از یخ زدن آن را از یخدان خارج کرده و داخل کیسه بریزید تا در زمان های مختلف از قطعات استفاده کنید. (بر روی کیسه برچسبی قرار دهید که دیگران از آن استفاده نکنند. )
6) در اخر هر شب یکی از این قطعه های یخ زده سرکه و لیمو را داخل سیفون بیندازید.
منبع